Home » Vrienden van Extrasport

Vrienden van Extrasport

Sportcareers.be

 

Sportcareers is het grootste online platform voor sportprofessionals in België. Sportcareers.be is het kanaal voor sportvacatures en informatie over het uitbouwen van een professionele carrière in de sport.

 

SPORTNEXT

 

SPORTNEXT is een innovatieve en betrokken community met het volgende doel: de verdere professionalisering van sportmarketing als vakgebied en het stimuleren van de inzet van sport als marketingtool. Sportnext en Extrasport wisselen artikels uit met elkaar.

 

Intervista

 

Een lang gesprek met boeiende figuren levert vaak nieuwe inzichten op. Een nieuwtje, een diepere inkijk in iemands gedachten, achtergronden bij een gekende gebeurtenis, een sappige anekdote. Intervista.be zoekt net naar dat tikkeltje meer in een interview. Waarom? Simpelweg uit passie. Vermits Intervista en Extrasport diezelfde passie delen, is het vanzelfsprekend dat we elkaars werk promoten.

 

Hetiskoers.nl

 

Hetiskoers is de kortste weg tot extreme wielerkoorts. Deze blog is helemaal gewijd aan wielrennen. Waarom? Gewoon, omdat ze van koers houden.

 

StampMedia

 

StampMedia is een persagentschap dat een stem geeft aan jongeren. Extrasport en StampMedia wisselen artikels over sport uit.